Post by polderssubstavol on Feb 16, 2022 16:55:56 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swing Loops: Grapple Hook Race ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swing Loops: Grapple Hook Race IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód több erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Swing Loops: Grapple Hook Race 2022 version ▞▞▞
Ez pont olyan, mint az 5 csillag, és olyan gyorsan telt és kiszámíthatatlan, hogy nem hiszem, hogy valaha is meg fogom szokni ezt a játékot hozzáteszi
Ez a játék fantasztikus, és nagy rajongója vagyok a swinging játékoknak (SpiderMan), és ez szinte valósághű swing, amit valaha láttam Androidon, és NAGY frissítéseknek kell megjelenniük, hogy ez a legjobb játék legyen itt.
Ez messze a kedvenc Stickman játékom!! Azt hittem, hogy csak a hintázásról lesz szó, de több is volt. Az a tény, hogy tudunk futni, ugrani, siklani és rendezvényeket tartani, ez egy nagyon szórakoztató játék.
Ez egy pókember játék példány, ne telepítse ezt a játékot
Ez a játék több hibát és összeomlást tartalmaz. 0 csillagot értékeltem volna. A heti kockajáték pedig szívás. Kérjük, ne telepítse.
szeretem ezt a játékot
Rendben van, mondom, ez egy jó mobilélmény.
Ez a játék rendben van, de nem tudok lendíteni, amikor a képernyőt tartom, ez WACK!!
Ez a világ legjob játéka
Mindezek a hosszú állandó reklámok teljesen méltatlanná teszik a játékot. Kezdi úgy érezni, hogy a játékot kizárólag más játékok reklámozására hozták létre. Ugh!
Bruh, mi van az állandó reklámokkal? Ezt a játékot annyira frusztráló játszani, mert mindig 20 másodpercenként kapok hirdetéseket, amelyek megakadályozzák, hogy játsszak. Bár a játék szórakoztató, de a hirdetések egyszerűen megölik a szórakozást.
Swing Loops: Grapple Hook Race Priložnostne lhm
Swing Loops Casual dpuk
Reklámok, hirdetések, 2 kört játszottak, amelyek legfeljebb 30 másodpercig tartottak, majd egy 30 másodperces hirdetést. Törölve.
Szeretem a játékokat elmagyarázom, elmagyarázom, hogy a játék milyen menő és nem menő, az egyik dolog az, amikor a swing olyan menő, egy másik dolog az, hogy nincs internet, nincs olyan grafika, mint a Spider- Hú, nekem nincs ilyen grafikám
Szép, de nem menő
Az ellenőrzések szörnyűek, ahogy a játékmenet is. Túl egyszerű, és a botok soha nem nyernek.
Ez az alkalmazás nagyon szórakoztató, és sok tennivaló van benne, az egyetlen hátránya az, hogy sok hirdetés van
Ez a legrosszabb játék, amit valaha játszottam, először is azt hittem, hogy ez egy jó játék, de egy idő után már nem fogsz tudni csinálni valamit. Végre ez egy jó játék
Ez egy nagyon szórakoztató játék, sok reklám van benne, de használhatnék néhány frissítést, például zenét adhatok hozzá vagy ilyesmi, de tetszik a játék
Nagyon laggol de attól még nagyon jó játék.
tbh, elég masszív játék! meglepett a hirdetések hiánya, az ellenőrzés minősége és minden más! mindenképpen ajánlom a letöltést.
nagyon szórakoztató, ajánlom
Ez a játék olyan, mint a hirdetések no cap. Körülbelül egy hónapon belül frissíthetem az ismertetőt, ami engem zavar.
Ez a játék annyira szórakoztató, de minden játék, olyan sok hirdetés, de ez a játék olyan, mint egy pókember parkour. Viszlát !!!!
Nagyon jó és nem erőszakos. A játék még nem omlott össze. Kell egy kis idő, hogy megértsük a játék mechanikáját vagy vezérlőit. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki. 😀
Utálom ezt a játékot a játék nagyon szórakoztató volt egészen addig, amíg hirtelen vissza nem állította az összes szintet, és az 1-es szintre ment nem tudom, hogy kapcsolati probléma volt-e vagy mi, de meg kell javítani az eltávolított
Menő versenyjáték
Zooba: Zoo Battle Royale Game Toiminta des
A hirdetések tönkreteszik a játékot és az élményt. NE FOGADJON
Naon joooo jatek❤️❤️:3
Ez a játék az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam, ezért adok rá 5 csillagot, és folytasd, hogy ez a cég tehetséges játékokat készítsen.
Amint bekerültem a játékba, elkezdett akadozni, és több karaktert mutattam be, és sok reklám is van benne, szerintem nem ajánlom. De nagyon jó játék, de igen.
Mert ez egy nagyon jó játék
A játék klassz, a grafika jó, de az egyetlen dolog, amikor megpróbálom telepíteni, nem működik, ezért értékeltem ezt a játékot, hátha újratelepítem, de minden alkalommal, amikor újra telepítem, akkor frissül!!!! De néhány hét után végre kinyílt a játék!!!!! Ez a játék fantasztikus még akkor is, ha van olyan esemény, amikor blokkot dobsz. Ezzel 2 jutalmat kapsz. Új bőr és új vitorlázógép, folyamatosan igyekszem megszerezni ezeket a jutalmakat (amennyire csak tudom)
Még játszottam a játékkal, de csak a letöltés miatti szemét nem tölti le