Post by polderssubstavol on Feb 16, 2022 17:24:01 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب نامحدود همه ▞▞▞
▞▞▞ Ultimate Fishing Simulator 2022 version ▞▞▞
خیلی علی
عالیه عالیه مرسی دست سازندش درد نکنه
بازی خوبی است اما به زمان بیشتری علاقه ندارد
اگر آنها امکان صید ماهی های بزرگ را فراهم کنند، به این رتبه پنج ستاره می دهم. هیچ کس وقت ندارد 30 دقیقه بنشیند و بچرخد و فقط وقتی ماهی بیش از 10 پوندی را گرفتار کرد، خط را قطع کرد.
چگونه از طعمه خود استفاده می کنید و قلاب ها می توانند یکی از تجهیزات من را انتخاب کنند
خیلی عالی و سرگرم کننده
سخت است، اما بیا آن را امتحان کن، اما سخت است.
کنترلها بدترین حالتی هستند که نمیتوانید به پایین یا بالا نگاه کنید و باید راه بروید تا به پهلوهای خود نگاه کنید. نمی توانید کنترل ها را در تنظیمات تغییر دهید
خیلی خوبه که قیمتش رو پایین بیاره و ماهی ها و رودخانه ها رو بزرگتر کنه با گرافیک بیشتر اما بازی خوب
سلام روز بخیر
خیلی خوبه
مشکلی نیست. نه بهترین اما نه بدترین.
این بازی در واقع سرگرم کننده و شبیه به زندگی است. هرچند چیزهایی هست که مرا آزار می دهد. ماهیهایی که صید کردهاید از نظر سکه ارزش بسیار کمی دارند، در حالی که برای صید ماهیهای دیگر برای ارتقاء تکل خود به سکه نیاز دارید. بدون آن، شما نمی توانید به کار بعدی بروید. همچنین، شما فقط می توانید در یک نقطه ماهیگیری کنید و با استفاده از تکل فعلی خود یک گونه ماهی را هدف قرار دهید. اگر به راحتی حوصله دارید، پیشنهاد می کنم بازی های ماهیگیری دیگر را انتخاب کنید.
بد نیست وقتی چیزهایی برای بازی نمی خرید می تواند چالش برانگیز باشد
در نهایت فهمیدم در کانادا دریاچه کاتلین شما را با 20 دقیقه شروع می کند و سپس 60 دقیقه دیگر دریافت می کنید ..... دوست دارم با دریاچه های بیشتری به روز شوید لطفا
بازی خوبی است حتما نصب کنید
کاش میتوانستم ستارههای بیشتری به شما بدهم، به عنوان مثال، اینطور نیست.. من سعی میکنم طعمههای زمینیام را از بین ببرم و سپس به صفحه گیر کرده، HUD قرمز رنگ حرکت میکند، طعمه حرکت میکند اما فقط روی صفحه من گیر میکند، سپس وقتی من به میله یا گچ برمی گردم... من چیزی در دست ندارم و سپس میله نامرئی خود را می اندازم و یک بابر نامرئی دارم... وقتی آن را درست کردی به من اطلاع بده و من شروع به بازی می کنم. ببخشید شبیه ساز خوبی نیست
Ultimate Fishing Simulator სიმულაცია grvy
همان کنترل های خسته کننده و فقط چند ماهی
برای ماهی سرگرم کننده است
انگار واقعیه حتما نصیبش کنید
خیلی نزدیک به کامل بودن است، اما با احمقانه ترین تصمیماتی که در بازی ها دیده ام، کنار گذاشته شده است. برای یکی، طعمه هیچ کاری نمی کند، اما بیایید آن را به عنوان واقع گرایی در نظر بگیریم. دوم، مسئله بزرگ. شما 20 دقیقه را در ماموریت های خسته کننده احمقانه در مناطقی که آن ماهی به سختی ظاهر می شود، صرف می کنید، سپس مستقیماً از پنجره به بیرون پرتاب می شود. بازیهای زیادی وجود دارد که میتوانم بازی کنم که بعد از ۲۰ دقیقه چیزی بیشتر از «۵ ساعت ۱ ساعت سخت» دریافت کنم. در واقع، یادآوری خوبی است که من برای بازی های بهتر وقت دارم.
ماموریت باید حداقل پول نقد یا هر جایزه بدهد. 20 دقیقه برای هر کار هدر داده شود تا بتوانم "مکان های جدید" را با همان ماهی تجربه کنم.
گرافیک خوبی دارد، من آن را دوست دارم که بتوانید آن را ارتقا دهید و بفروشید
بازی سرگرم کننده، آهسته شروع می شود و خرید چیزهای جدید سخت است
تکمیل کار خیلی سخت است. من به مدت 1 ماه در یک کار گیر کرده ام. گفت که کار را آسان می کند. فقط همینطوره برای برنده شدن بپردازید
بازی خوبی است اما کنترل می تواند آسان تر باشد
کاش می توانستم 0 ستاره بگذارم. از ابتدا بازی در بهترین حالت رتبه 5 است .... اما من سعی می کنم خوب باشم. اگر یک ماهیگیر هستید و می خواهید عصبانی شوید یا گیمری که دوست دارد بازی های وحشتناک را انتخاب کند، ممکن است برای شما مناسب باشد.
Fruit Block - Puzzle Legend Thông thường qak
خود توضیحی نیست من آن را دوست ندارم. صید ماهی خیلی سخته تقریباً انگار شما را به خرید اقلام متقاعد می کند.
این یک بازی خوب است اما فقط جزئیات جزئی و اشکالات در کل یک بازی خوب است
جالبه، همه باید امتحانش کنین...
گیم پلی خوب گرافیک زیبا
بازی بسیار عالی هس واقعا ممنون از سازنده
من ماهی زیادی میگیرم
خوب است نیاز به جزئیات بیشتر در مورد گرفتن نمی تواند بگوید چه چیزی است
من ماهیگیری را دوست نداشتم اما اکنون می دانم ماهیگیری چقدر شیرین است
این بازی واقعا افتضاحه
Ultimate Fishing Simulator Симуляторы ldrg
من آن را دوست داشتم تا زمانی که متوجه شدم برای بازی باید سطح را بالا ببرم، حتی نحوه ارتقاء سطح را توصیف نمی کند، بنابراین اکنون باید آب های اصلی را برای همیشه بچسبانم
تو سبک خودش بازی خوبیه من که دوست داشتم
چطور باید بگیریم؟
خیلی عالیست
اه نیاز به کار داره
بازی عالی! نیاز به تنوع بیشتر ماهی
عالیه فقط نمیدونم چجوری پول دربیارم😔😔
خیلی قشنگه.. متن باید کمی بزرگتر باشه...
چرته نصب نکنید لعنت بر پدرو مادر هرکس نصب میکنه بدرد نمیخوره
این چگونه است که در تلفن من آن را برای رایانه لوحی خود بارگیری می کنم ای کاش یک برگه تقلب برای ماهی هایی مانند طعمه وجود داشت. یکی را برداشت
خیلی خوب، آرامش بخش
بازی بسیار زیبا، کاربردی مانند ماهیگیری واقعی، نحوه بازیگری، آهسته، تند و سریع، و غیره. ادامه دهید..